Skip to main content

Seinämaalaus uudella tasolla: Kustomoidut kuviot WallPen-tekniikalla

Sisustus Ekologinen

Sisustus Ekologinen on nykyaikainen ja kestävä tapa korvata perinteiset seinäteippaukset. Vincent van Robotin tarjoama WallPen-tekniikka mahdollistaa täysin räätälöityjen kuvioiden ja designien luomisen seinäpintojen koristeluun. Sisustus Ekologinen on ekologinen vaihtoehto, joka antaa tiloille persoonallisuutta ja erottuvuutta.

Vincent van Robotin palvelut tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan ainutlaatuisilla kuvioilla ja taiteella. WallPen-tekniikka mahdollistaa painamisen lähes mille tahansa alustalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Lisäksi WallPrinter voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineille, kuten oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöydille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus on rajana!

Tasokkaat kustomoidut kuviot

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka tarjoaa uskomattoman laadukkaita tulosteita seinäpinnoille. WallPrinterilla voidaan luoda erittäin tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvioita eri kokoisille ja muotoisille pinnoille. WallPen-tekniikan avulla on mahdollista tulostaa kuvia, valokuvia ja grafiikkaa pituussuunnassa rajoittamattomalla leveydellä, kun taas kuvan korkeus voi olla jopa neljä metriä. Painotekniikan ansiosta tulostuksen reunoihin jää aina pieniä marginaaleja, joissa kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian rajassa, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

WallPen-tekniikka käyttää heti kuivuvaa ja ympäristöystävällistä mustetta. Tämä tarkoittaa, että seinille voi tulostaa taidetta ilman liuottimia tai ohenteita. Hajuja ei synny, sillä muste kuivuu välittömästi integroitujen UV-kovetuslamppujen avulla laitteessa. Tulostuksen jälkeen kuva on heti kuiva ja naarmuuntumaton.

Alan johtava teknologia

Vincent van Robot on alan johtava asiantuntija WallPen-tekniikassa. Tämä edistyksellinen seinätulostusteknologia mahdollistaa monipuolisuuden ja mahdollisuuden luoda uniikkeja sisustuksia ja tunnelmia eri tiloihin. Mikään pinta ei ole liian haastava tai liian vaikea tulostaa. WallPen-tekniikka avaa uusia ovia luovuudelle ja tarjoaa esteettisesti miellyttäviä ratkaisuja kaikenlaisiin ympäristöihin.

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka on täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat brändätä tilojaan, julkisille tiloille, jotka haluavat tuoda esiin ainutlaatuisuuttaan ja yksityisille henkilöille, jotka haluavat luoda persoonallisen ja näyttävän sisustuksen kotiinsa. WallPen-tekniikan avulla toteutettu sisustus on tasokas valinta, joka herättää huomiota ja muuttaa tilat inspiroiviksi ja viihtyisiksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit