Skip to main content

Seinätaide – Luovuuden ilmaisua kotiisi Vincent van Robotin avulla

Seinätaide – Luovuuden ilmaisua kotiisi Vincent van Robotin avulla

Kaipaatko kotiisi uutta ja uniikkia ilmettä? Miksi tyytyä tavanomaiseen seinämaalaustyyliin, kun voit kokeilla jotain aivan uutta ja luovaa? Vincent van Robotin avulla saat seinillesi ainutlaatuista ja personoitua seinätaidetta, joka viimeistelee tilan ilmeen täysin omannäköiseksi. Hyödyntämällä WallPen-tekniikkaa, Vincent van Robot tarjoaa asiakkaille poikkeuksellista seinätaidetta ja painopalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosteet lähes mille tahansa pinnalle

Seinän tai tulostusesineen pinta-aineella ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer pystyy tulostamaan taiteen, kuvat ja tekstit myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinätulostimella on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinien reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkeasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinillesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu heti integroidun UV-kuivauslamppujen avulla, ja se on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda luovuutta kotiisi seinätaiteen muodossa. Unohda tylsät ja geneeriset seinäpinnat ja anna tilallesi persoonallinen ja ikimuistoinen ilme Vincent van Robotin avulla. Tartu tilaisuuteen ja luo kotiisi uniikki taiteen kokonaisuus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit