Skip to main content

seinätaide

Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia seinätaideteoksia ja painopalveluita

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteteoksia ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Vincent van Robot on johtava toimija kustomoitujen kuvien seinämaalauksiin liittyvillä teollisuudenaloilla. WallPen-teknologian ansiosta voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Lisäksi Wall Printerin avulla WallPenin kanssa voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin, ikkunoihin, säleisiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Tulosta kuvia eri kokoisille ja muotoisille pinnoille

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Painotekniikan ansiosta seinällä on aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiamarginaali on 25 cm, vasen reunamarginaali on 6 cm ja oikea reunamarginaali on 10 cm.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi. Kiinteään Wall Printeriin integroidut UV-kuivatuslamput parantavat musteen kuivumisprosessia, joten taideteos on heti kuiva ja naarmuuntumaton tulostamisen jälkeen. Käytettävä hajuton muste on erittäin pigmentoitua ja ei sisällä liuottimia tai ohentimia, joten voit nauttia taideteoksistasi huoletta.

Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen laadukkaita seinätaideteoksia ja painopalveluita. Olipa kyseessä yritys, julkinen tila tai yksityishenkilö, meidän Wall Printerimme ja WallPen-teknologia mahdollistavat räätälöityjen suunnitelmien ja taideteosten toteuttamisen lähes millä tahansa pinnalla. Ota yhteyttä meihin ja anna mielikuvituksesi lentää seinilläsi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit