Skip to main content

Seinätaidetta yrityksille ja yksityisille – Vincent van Robot tekee sen mahdolliseksi

Seinätaidetta yrityksille ja yksityisille – Vincent van Robot tekee sen mahdolliseksi

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olemme yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotaksemme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostaa lähes mille tahansa pinnalle

Seinän tai tulostuskohteen pintamateriaali ei ole merkityksellinen. WallPenin avulla voimme tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla voimme myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä esineille, kuten ovillesi, ikkunoillesi, verhoillesi, pöytätasoillesi ja muille huonekaluille. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieni marginaali, johon tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian tasolla, 6 cm vasemmalla seinässä ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään runsaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslampun alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Esteettisesti miellyttävä ja helppokäyttöinen

Vincent van Robotin tarjoama seinämaalauspalvelu on paitsi käytännöllinen myös esteettisesti miellyttävä. Voit toteuttaa luovat suunnitelmasi helposti ja vaivattomasti. WallPenin teknologian avulla voit koristella tilasi haluamallasi tavalla, olipa kyse sitten yrityksen logoista, mainoksista, taideteoksista tai omista luomuksistasi. Seinätaiteella voi luoda tilaan persoonallisuutta ja tarjota pysyvän näkyvyyden. Mikä parasta, WallPenin avulla voit luottaa siihen, että seinäsi näyttää aina upealta ja ammattimaiselta.

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja toteuta unelmiesi seinätaide nyt!

Aiheeseen liittyvät artikkelit