Skip to main content

Seinätaiteen mahdollisuudet työ- ja julkisissa tiloissa Vincent van Robotin avulla

Seinätaiteen mahdollisuudet työ- ja julkisissa tiloissa Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen erinomaisia seinätaide- ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostusta lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla on mahdollista tulostaa taiteellisia kuvia, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöydille ja muihin huonekaluihin. Ainoa rajoitus on mielikuvitus!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinällä on aina pienet reunamarginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Reunamarginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatusten avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Ammattilaistaiteilijoiden luovuutta

Vincent van Robot on myös ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen ammattilaistaiteilijoiden luomia suunnitelmia ja taideteoksia. Voit valita valikoimastamme tai tilata oman räätälöidyn suunnitelman, joka sopii täydellisesti tilaasi ja tunnelmaasi. Ammattilaistaiteilijamme ovat kokeneita ja luovia, ja heidän taitonsa näkyvät huippulaatuisissa lopputuloksissa.

Helppo ja nopea toteutus

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa tarpeen tullen kaiken suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Voit luottaa siihen, että toivomasi tulostuksen toteutus on nopeaa ja vaivatonta, jotta voit nauttia upeasta lopputuloksesta mahdollisimman pian. Meillä on vankka kokemus seinätaiteen alalta, ja asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Luo upeaa visuaalista tunnelmaa työ- ja julkisissa tiloissa Vincent van Robotin avulla! Ota yhteyttä ja kerro meille projekteistasi, ja autamme sinua sen toteuttamisessa.

Tilastasi teoksesi – Vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit