Skip to main content

Seinätaiteen trendit: Miten Vincent van Robot tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Seinätaiteen trendit: Miten Vincent van Robot tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Seinätaide on kasvava trendi, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia tilojen muokkaamiseen ja niiden luovaan ilmeeseen. Vincent van Robot on edelläkävijä seinämaalausten mukautetussa kuvassa ja tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkitiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Printit lähes mille tahansa pinnalle

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer voi myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Vincent van Robotin Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen tulostetun kuvan tai tekstin reunat eivät ulotu seinän reunoille, vaan jättävät aina pienet marginaalit. Marginaali on 25 cm katon ja lattian osalta, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Tuoreena kuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkean pigmenttipitoisuuden omaavaa ympäristöystävällistä mustetta, joten voit sisustaa tilasi taiteella ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Valitsemalla Vincent van Robotin palvelut saat tilallesi ainutlaatuisen seinätaiteen, joka on räätälöity juuri sinulle. Voit luottaa meihin ja luoda ympäristösi uudella tavalla, sillä tarjoamme alan johtavaa teknologiaa, korkealuokkaista painatusta ja kestäviä tuloksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit