Skip to main content

Seinäteippaus: Luova tapa tuoda yrityksesi brändi esiin

Seinäteippaus: Tehokas tapa tuoda brändisi esiin

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Tässä artikkelissa tutustumme seinäteippauksen maailmaan ja siihen, miten tämä luova menetelmä voi auttaa sinua tuomaan yrityksesi brändiä näkyväksi. Seinäteippaus on tehokas ja monipuolinen tapa koristella tiloja ja välittää visuaalisesti vahvoja viestejä samalla, kun se luo mielenkiintoisia ympäristöjä sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Huipputeknologiaa taiteen ja brändäyksen hyödyksi

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkaillemme poikkeuksellista seinätaidetta ja tulostuspalveluja. WallPenin avulla voimme tarjota laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella. Ü Ý Þ

Seinäteippauksen avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voit tulostaa puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Lisäksi Wall-tulostin voi WallPenin avulla tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Yksilöllistä muotoilua korkealla laadulla

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen seinille. Valokuvan korkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiarajan marginaali on 25 cm, vasemman puolen marginaali on 6 cm ja oikean puolen marginaali on 10 cm.

Välitön ja ympäristöystävällinen kuivuminen

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinääsi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuttoman musteen kovettuvat välittömästi WallPenin sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja ovat kuivia ja naarmuuntumattomia heti tulostuksen jälkeen.

Seinäteippaus on siis luova ja tehokas tapa tuoda yrityksesi brändi esiin sekä luoda vaikuttavia ympäristöjä. Vincent van Robotin WallPen-teknologia mahdollistaa korkealaatuisen tulostamisen lähes kaikille pinnoille, tarjoten rajattomat mahdollisuudet suunnittelulle ja ilmeelle. Olipa kyseessä yrityksen brändäys, taiteellinen installaatio tai henkilökohtainen seinätarra, seinäteippaus on varma valinta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit