Skip to main content

Seinäteippaus sisätiloissa: Tyylikäs tapa luoda tunnelmaa

Seinäteippauksen suosio sisätiloissa kasvaa

Seinäteippaus on tullut suosituksi sisustusmenetelmäksi, joka tarjoaa tyylikkään tavan luoda tunnelmaa erilaisiin tiloihin. Vincent van Robot on alan johtava yritys, joka tarjoaa seinäteippauspalveluita yksilöllisillä kuvilla. WallPen-teknologian avulla he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen poikkeuksellisen laatua olevia seinätaidetta ja painotuotteita, jotka taipuvat erilaisille alustoille.

Luova vapaus WallPenin avulla

WallPen-teknologia mahdollistaa printsien tekemisen lähes millä tahansa pinnalla, kuten puulla, kipsillä, betonilla, lasilla, muovilla, kivellä, tiilellä tai metallilla. Vincent van Robotin Wall Printer pystyy tulostamaan taidetta, kuvia ja tekstejä myös muille esineille, kuten oville, ikkunoille, kaihtimille, pöytälevyille ja muille kalusteille. Ainoa rajoitus on mielikuvitus. Kuvan korkeus voi olla jopa 4 metriä ja leveys on täysin rajoittamaton.

Tuore, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten seinällesi saa taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kovettuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Voit siis nauttia taiteesta seinälläsi ilman odottelua tai huolta tahriintumisesta.

Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista seinäteippausta, joka mahdollistaa luovuuden toteuttamisen sisätiloissa. Huippuluokan teknologian ansiosta he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia vaihtoehtoja, olipa kyseessä pieni tai suuri projekti. WallPen-tekniikalla jopa tilojen listaamiset ja reunat voi jättää tyyliteltyinä.

Jos olet etsimässä tapaa luoda tunnelmaa tiloihin, seinäteippaus on erinomainen vaihtoehto. Vincent van Robotin ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan yksilöllisen seinäteippauksen tarpeidesi mukaan. Ole rohkea ja anna mielikuvituksesi lentää – seinäteippauksella voit todella luoda tyylikkään tunnelman sisätiloihin!

Aiheeseen liittyvät artikkelit