Skip to main content

Seinäteippaus: Tee huoneistostasi paikallinen maamerkki

Seinäteippaus: Tee huoneistostasi paikallinen maamerkki

Tiesitkö, että Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia seinäteippauspalveluita? Hyödyntäen WallPen-teknologiaa, Vincent van Robot mahdollistaa upean seinätaiteen ja tulostuspalvelut, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. Huoneesi voi muuttua paikalliseksi maamerkiksi, kun otat käyttöösi seinäteippauksen!

Vincent van Robot – WallPen-teknologia seinien maalausalan edelläkävijänä

Vincent van Robot on maalausalalla edelläkävijä, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen erinomaisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPen pystyy myös tulostamaan taiteen, kuvat ja tekstit esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat suunnittelullesi!

4 metriä maksimikorkeus, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisille ja erimuotoisille kuvatulosteille. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, kun taas tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinällä on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. WallPenin avulla saat siis juuri haluamasi tulokset, oli kyseessä sitten suuri tai pieni tila.

Välittömästi kuivuva ja ympäristöystävällinen muste

WallPrinterin käyttämä muste on voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä, joten saat upeaa taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuoton muste kuivuu heti WallPrinterin integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on valmiina käytettäväksi heti tulostuksen jälkeen, ollen samalla naarmuuntumaton. Vincent van Robotin WallPen-teknologia tarjoaa siis paitsi upeaa seinätaidetta myös ympäristöystävällisiä ja kestäviä tuloksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit