Skip to main content

Seinäteippaus toimistossa: Inspiroivia elementtejä työympäristöön

Seinäteippaus toimistossa: Inspiroivia elementtejä työympäristöön

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten seinäteippaus toimistossa voi tuoda inspiroivia elementtejä työympäristöön. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkaille poikkeuksellisia seinätaide- ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

Monipuolinen pintamateriaalivalikoima

Vincent van Robotilla käytössä oleva WallPen-menetelmä mahdollistaa painamisen lähes millä tahansa pinnalla. Voimme painaa puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Penin avulla voimme painaa taiteen, kuvat ja tekstit myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoa rajoite on mielikuvituksesi – voit toteuttaa juuri haluamasi luovat ja yksilölliset suunnitelmasi.

Jopa 4 metrin korkeus, rajattomasti leveyttä

WallPenin avulla voimme tarjota monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja painoleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Näilläkin marginaaleilla voimme kuitenkin luoda upean lopputuloksen.

Tuoreena kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painamisessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten saat upean taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohennusaineita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovettavien lamppujen alla ja on kuiva sekä naarmunkestävä heti painamisen jälkeen. Voit siis nauttia uudesta seinätaiteestasi välittömästi.

Tämä oli vain pieni vilkaisu Vincent van Robotin tarjoamiin palveluihin. Jos sinulla on mielessäsi jokin erityinen suunnitelma tai luova idea, me voimme auttaa sinua toteuttamaan sen. Yhdessä voimme luoda toimistostasi, yrityksestäsi tai muusta tilastasi inspiroivan ja uniikin ympäristön. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna luovuutesi päästä valloilleen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit