Skip to main content

Seinätulostus kätevästi ja monipuolisesti Vincent van Robotin kanssa

Idea 1: Monipuolinen ja helppo seinätulostus Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot -yritys tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia seinätaiteen ja tulostuspalveluiden ratkaisuja hyödyntäen WallPen-teknologiaa. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Seinämateriaalin tyyppi ei ole este tulostukselle WallPenin avulla. Voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. WallPrinterin avulla voimme myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoa rajoitus on mielikuvitus.

Idea 2: Seinätulostuksen monipuolisuus ja rajoittamaton leveys

WallPrinter tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi tulostetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pieniä marginaaleja, jotka eivät ulotu seinää pitkin. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välillä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Tulostuksen jälkeen käytetään voimakkaasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuoton muste kuivuu heti laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslampun avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Idea 3: Luovuuden toteutus ja kestävät seinätulosteet

Vincent van Robotin avulla luovuutesi ei tunne rajoja. Voit muuntaa tilasi haluamallasi tavalla luomalla räätälöityjä suunnitelmia ja taideteoksia. WallPenin avulla voimme tulostaa kuvat, logot ja muut grafiikat seinille ja esineisiin kestävällä ja laadukkaalla tulostuksella.

Seinätulosteet eivät haalistu auringonvalon vaikutuksesta eivätkä ne kulu ajan myötä. Voit nauttia taideteoksistasi vuosien ajan. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että tulostus on tarkkaa ja tyydyttää korkeat laatuvaatimukset. Voit luottaa siihen, että tiloissasi olevat tulosteet ovat kestäviä ja visuaalisesti vaikuttavia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit