Skip to main content

Seinätulostus: Loistava tapa sisustaa tilasi Vincent van Robotin avulla

Idea 1: Loistava tapa sisustaa tilasi Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robotin avulla saat upean tavan sisustaa tilasi juuri haluamallasi tavalla. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätulostusta ja painopalveluita, mahdollistaen laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Seinätulostuksessa vain mielikuvitus on rajana. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla voit tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Tulostuskohteeseen vaikuttavat ainoastaan mielikuvituksesi rajat.

Idea 2: Tulostusten maksimikorkeus ja rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Tulostetun kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieniä marginaaleja, joissa joko kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikeassa sivussa.

WallPenin käyttämä erittäin pigmenttinen ja ympäristöystävällinen muste kuivuu välittömästi Wall Printerin integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla. Muste on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen. Seinälle voi siis saada taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Lisäksi muste on hajuton, joten voit nauttia upeasta tulosteesta ilman epämiellyttäviä hajuja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit