Skip to main content

Seinätulostus sisustuksen trendinä

Vincent van Robot – Luovuutta seinille

Vincent van Robot on johtava yritys seinätulostuksen alalla, joka tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluja. Käytämme WallPen-teknologiaa, joka mahdollistaa yksilöllisten suunnitelmien ja taideteosten luomisen laadukkaasti ja monipuolisesti. Seinätulostus on nykypäivänä yksi sisustuksen kuumimmista trendeistä, ja me olemme valmiina auttamaan sinua toteuttamaan visiosi.

Tulosta kaikille pinnoille

Vincent van Robotin Wall Printerin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. Olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, meidän avullamme voit luoda upeita tulosteita haluamillesi pinnoille. Tarjoamme myös mahdollisuuden tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä muihin kohteisiin kuten oville, ikkunoille, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoana rajoituksena on mielikuvitus, sillä voimme toteuttaa lähes kaikenlaiset ideat ja suunnitelmat.

Jopa 4 metriä korkeita tulosteita rajattomalla leveydellä

Wall Printerimme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Maksimikorkeus kuvan tulostamiselle on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinälle jää aina pienet marginaalit, joissa kuvaa tai tekstiä ei ole. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunoilla, 6 cm vasemmalla ja 10 cm oikealla sivulla. Näin lopputulos pysyy tasapainoisena ja visuaalisesti miellyttävänä.

Aina kuiva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytämme korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka on voimakaspigmenttistä. Näin saat seinällesi taiteen ilman liuottimia tai ohenteita! Tuoksuton muste kuivuu välittömästi Wall Printerin integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla, ja se on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton. Voit nauttia upeasta tuloksesta heti ilman ylimääräisiä odotusaikoja.

Jos haaveilet ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen sisustuksen luomisesta, Vincent van Robot on täyden palvelun kumppanisi. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat tulostuspalvelut ja laadukkaat seinätulosteet, jotka varmasti täyttävät odotuksesi. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan sisätiloihisi unohtumaton tunnelma ja visuaalinen ilme. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, kun toteutamme unelmiesi seinätulostuksen yhdessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit