Skip to main content

Seinätulostus: Taiteellisia seinämaalauksia Vincent van Robotilta

Idea 1: Seinätulostuksen taiteelliset mahdollisuudet

Vincent van Robotin avulla seinätulostuksesta tulee taiteellista iloa ja inspiraatiota tiloihin. Yritys hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen upeita seinätaiteteoksia ja painopalveluita, jotka tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmillaan ja taideteoksillaan.

WallPenin avulla voit tulostaa lähes millaiselle tahansa pinnalle. Olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, WallPen mahdollistaa tulostamisen lähes mille tahansa materiaalille. Lisäksi Wall Printer, yhteistyössä WallPenin kanssa, voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineille kuten oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöytälevyille ja muille huonekaluille. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Idea 2: Monipuoliset mahdollisuudet koon ja muodon suhteen

Seinätulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisten kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Vincent van Robot käyttää tulostuksessaan korkealaatuista ja ympäristöystävällistä, voimakkaasti pigmentoitua mustetta. Voit siis saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Haju- ja VOC-vapaa muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivauksen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit