Skip to main content

Seinätulostuspalvelu: Personalisoi tilasi Vincent van Robotin avulla

Idea Subtitles:

Mikä on seinätulostuspalvelu?

Seinätulostuspalvelu on innovatiivinen tapa henkilökohtaistaa ja muokata tilaa omien tarpeiden mukaan. Vincent van Robot tarjoaa seinätulostuspalvelua, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa. Tämä teknologia mahdollistaa upeiden seinätaideteosten ja tulosteiden luomisen erilaisille pinnoille. Seinätulostuspalvelun avulla on mahdollista tuoda tilaan yksilöllistä sisustusta sekä yrityksille, yleisille tiloille että yksityishenkilöille. Vincent van Robotin avulla voit muuttaa tylsän seinän tai huoneen täysin upeaksi taideteokseksi.

Voiko WallPen-tulostimella tulostaa erilaisille pinnoille?

Kyllä voi! WallPen-tulostimen avulla voi tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, oli se sitten puuta, kipsiä, betonia, lasia, muovia, kiveä, tiiltä tai metallia. Seinien lisäksi WallPenilla voi tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana! Joten anna luovuutesi lentää ja luo uniikki sisustus käyttämällä Vincent van Robotin seinätulostuspalvelua.

Minkä kokoisia ja muotoisia kuvia WallPen-tulostimella voi tulostaa?

WallPen-tulostimella voi tulostaa monen kokoisia ja muotoisia kuvia. Maksimaalinen kuvan korkeus voi olla jopa 4 metriä, kun taas tulostimen leveys on täysin rajaton! Tulostuksen aikana seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella. Tämä on huomioitava suunnitellessa kuvaa tai tekstiä seinälle. WallPen-tulostin tarjoaa siis monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen, joten voit luoda juuri sellaisen taideteoksen kuin mielesi haluaa.

Kuinka nopeasti tulostettu kuva kuivuu ja onko käytetty muste ympäristöystävällistä?

Tulostettu kuva kuivuu välittömästi ja käytetty muste on ympäristöystävällistä. Tulostuksessa käytetään erittäin väripitoista mustetta, joka on ympäristöystävällistä eikä sisällä liuottimia tai ohentimia. Hajuja ei siis synny! Sen lisäksi muste kuivuu välittömästi integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla, minkä ansiosta tuloste on välittömästi kuiva ja kestää naarmuja. Voit siis saada upean taiteen seinällesi ilman haitallisia aineita ja odottelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit