Skip to main content

Seinien taikuutta: Vincent van Robotin uniikit seinäprintit

Korvaa seinäteippaukset

Sisustus on olennainen osa kodin tai työtilan tunnelman luomista. Seinien koristelu voi olla ratkaiseva tekijä tilan ilmeen muokkaamisessa. Perinteiset seinäteippaukset ovat yleisiä tapoja koristella seinäpintoja, mutta miksi tyytyä tavanomaisiin kulmasta repsottaviin vaihtoehtoihin? Vincent van Robot tarjoaa uudenlaisen tavan tuoda taikuutta seinille: ekologiset seinäprinttaukset, jotka korvaavat perinteiset seinäteippaukset ja tarjoavat rajattomat mahdollisuudet yksilölliseen sisustukseen.

Vincent van Robotin ainutlaatuiset seinäprintit perustuvat WallPen-teknologiaan. Tämän teknologian avulla asiakkaat voivat toteuttaa uskomattomia seinätaideteoksia ja painattaa omia valokuviaan seinille. Kaikki pinnat käyvät! WallPenilla voi painaa liki mille tahansa materiaalille, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, plastille, kivelle, tiilelle tai metallille.

Vincent van Robot – printtausta suoraan seinään

Vincent van Robotin kyky tulostaa suoraan seinäpinnalle perustuu WallPen tekniikkaan, joka mahdollistaa erikokoisten ja -muotoisten kuvien painamisen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja painopinnan leveys on täysin rajaton! Tekniikan vuoksi painettu kuva tai teksti ei ulotu aivan seinän reunoille asti, vaan pieni marginaali jää niin ylä- kuin alareunaan sekä sivuihin. Kattoon ja lattiaan jää noin 25 cm marginaali, vasempaan reunaan noin 6 cm marginaali ja oikeaan reunaan noin 10 cm marginaali. Tämä huomioitu marginaali varmistaa tarkat ja tasaiset kuvat.

Käytämme välittömästi kuivuvaa ja ympäristöystävällistä mustetta. Voit siis saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-lamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen. Voit siis nauttia taideteoksesta silmänräpäyksessä ilman odottelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

muraali, ravintolan sisutaminen, seinämaalaus, seinäprinttaus, sisustus, toimisto, toimitilan sisustus, uniikki sisustus