Skip to main content

Sisätilan opasteet: Helpota asiakkaiden liikkumista tiloissasi

Sisätilan opasteet: Helpota asiakkaiden liikkumista tiloissasi

Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia mahdollistaa upean seinätaiteen ilman maailman tuskaa, tarjoten monia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille tilojensa muokkaamiseen omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja ilmeillä. Vincent van robotin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.  Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Monipuoliset mahdollisuudet

WallPen-tulostimella on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan enimmäiskorkeus on enintään 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoilla on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuotinaineita tai ohentimia! Haju- ja ympäristöystävällinen muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robotin Sisätilan opasteet -palvelulla voit helpottaa asiakkaiden liikkumista ja navigointia tiloissasi. Tarjoamme laajan valikoiman sisätilan opasteita, joilla voit ohjata asiakkaitasi oikeaan suuntaan ja parantaa heidän käyttökokemustaan. Opasteiden avulla voit esimerkiksi merkitä eri osastot, WC-tilat, myyntipisteet tai muut tärkeät alueet.

Vincent van Robotin WallPen-teknologian avulla voit toteuttaa opasteet kätevästi ja tyylikkäästi suoraan seinille tai muihin pintoihin. Voit tulostaa erilaisia symboleja, nuolia, tekstejä tai kuvia, jotka ohjaavat asiakkaita oikeaan suuntaan. WallPenin avulla voit myös integroida yrityksesi logon tai brändin osaksi opasteita, jolloin tilasi viestii vahvasti yrityksesi identiteetistä ja ilmeestä.

Opasteiden tulostaminen WallPenillä on erittäin helppoa ja joustavaa. Voit suunnitella opasteet itse tai hyödyntää ammattilaistemme tarjoamia suunnittelupalveluita. WallPenin avulla voit luoda ainutlaatuisia ja personoituja opasteita, jotka erottuvat massasta ja luovat vaikutuksen asiakkaisiisi.

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja kysy lisää Sisätilan opasteet -palvelusta. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja luomaan laadukkaat ja toimivat opasteet tiloihisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

sisätilan opasteet