Skip to main content

Sisätilan opasteet: Helppo tapa viestiä asiakkaille

Sisätilan opasteet: Helppo tapa viestiä asiakkaille

Tervetuloa Vincent van Robotin blogipostaukseen, jossa esittelemme sinulle sisätilan opasteiden maailman ja kuinka ne voivat olla helppo tapa viestiä asiakkaillesi. Sisätilan opasteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi tai julkiselle tilalle tuoda esille tietoa, ohjeita, brändiä tai luovaa ilmaisua. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmilla ja taiteella.

Kuinka sisätilan opasteet voivat hyödyttää sinua?

Sisätilan opasteet tarjoavat helpon tavan viestiä asiakkaillesi ja tuoda esille oleellista tietoa tai brändiä. Opasteet voivat auttaa navigoimaan tilassa, antaa ohjeita tai antaa tietoja tuotteista, palveluista tai tapahtumista. Ne voivat myös luoda visuaalisesti houkuttelevan ilmeen tilallesi ja herättää asiakkaiden kiinnostuksen.

Vincent van Robotin WallPen-tekniikalla voidaan luoda ainutlaatuisia sisätilan opasteita, jotka sopivat täydellisesti yrityksesi tyyliin ja tarpeisiin. Voimme painaa opasteet lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Opasteiden lisäksi Wall Printer ja WallPen-tekniikka mahdollistavat myös taiteen, kuvien ja tekstien painamisen esimerkiksi ovien, ikkunoiden, kaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pintaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Sisätilan opasteiden monipuolisuus ja tekniset tiedot

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opasteiden painamiseen eri kokoisina ja muotoina. Suurin painettavan kuvan korkeus voi olla jopa 4 metriä, kun taas painamisen leveys on täysin rajoittamaton. Painotekniikan vuoksi tulostetun kuvan tai tekstin reunoille jää aina pieni marginaali, jossa painomateriaali ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Painamisessa käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu heti ja on naarmuuntumaton tulostuksen jälkeen. Muste on erittäin pigmentoitua, joten saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohentimia. Lisäksi WallPenin sisäänrakennetut UV-kuivatuslamput mahdollistavat heti kuivuvan musteen, joka on hajutonta ja ympäristöystävällistä.

Tule tutustumaan Vincent van Robotin tarjoamiin sisätilan opasteisiin ja löydä juuri sinun yritykseesi, julkiseen tilaasi tai omaan kotiisi sopivat ratkaisut. Voimme auttaa sinua luomaan visuaalisesti näyttäviä opasteita, jotka viestivät tehokkaasti asiakkaillesi tai kävijöillesi. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja kerro meille miten voimme auttaa sinua!

Aiheeseen liittyvät artikkelit