Skip to main content

Sisätilan opasteet: Ohjaa asiakkaat oikeaan suuntaan

Sisätilan opasteet – Opastusasiakkaiden oikeaan suuntaan

Sisätilojen opasteet ovat tärkeitä apuvälineitä asiakkaiden ohjaamisessa ja auttavat heitä löytämään oikean suunnan. Vincent van Robot tarjoaa laadukkaita sisätilan opasteita, jotka auttavat yrityksiä, julkisia tiloja ja yksityishenkilöitä luomaan tiloihinsa ainutlaatuisia suunnitteluja ja taideteoksia. Toimimalla yhteistyössä meidän kanssamme varmistat, että asiakkaasi löytävät oikean tien tiloissasi.

Laajat mahdollisuudet tulostukseen

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa, jolla voidaan tulostaa käytännössä millä tahansa pinnalla. Wood, plaster, concrete, glass, plastic, stone, brick tai metal – mikään materiaali ei ole esteenä tulostukselle. WallPrinter laitteen avulla pystymme lisäksi tulostamaan taidetta, kuvia ja tekstiä myös oville, ikkunoille, verhoille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Ainoastaan mielikuvitus on rajana suunnittelussa!

Jopa 4 metrin korkeus ja rajaton leveys

WallPrinter tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi pieniä reunamarginaaleja jää aina tulostetun kuvan tai tekstin ympärille. Marginaali on 25 cm katon ja lattian osalta, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välitön kuivuminen ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen UV-kovettavien lamppujen avulla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot tarjoaa laadukasta sisätilan opasteiden suunnittelua ja toteutusta. Luomme ainutlaatuisia tulosteita, jotka auttavat asiakkaitasi löytämään oikean suunnan tiloissasi. Verkkosivustomme tarjoaa lisätietoa palveluistamme ja toteuttamistamme projekteista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit