Skip to main content

Sisätilan opasteet: Paranna asiakaskokemusta selkeillä ohjeilla

Selkeät ohjeet parantavat sisätilan opasteiden asiakaskokemusta

Vincent van Robot on innovatiivinen yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluiden ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Monipuoliset tulostuspinnat

WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle: puulle, kipsilevylle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. WallPenin avulla voit paitsi tulostaa seiniin myös taiteeseen, kuviin ja teksteihin esimerkiksi oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Vincent van Robotin Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja erimuotoisia kuvia. Kuvan suurin mahdollinen korkeus on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinällä on aina pieniä marginaaleja, joiden sisään tulostettu kuva tai teksti ei ylety. Marginaali on 25 cm katon ja lattian rajassa, 6 cm vasemmalla seinässä ja 10 cm oikealla puolella.

Kuivuu välittömästi, ympäristöystävällistä mustetta

Tulostamiseen käytetään intensiivisesti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia. Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslampun alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Voit nauttia upeasta taideteoksesta ilman odotusaikaa tai haitallisia kemikaaleja!

Vincent van Robot haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Selkeiden ohjeiden avulla varmistamme, että sisätiloihin sijoitetut opasteet auttavat asiakkaita navigoimaan tilassa tehokkaasti ja helposti. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut opasteet tekevät vierailustasi miellyttävämmän ja auttavat sinua löytämään nopeasti etsimäsi palvelut ja tuotteet.

Jos haluat lisätietoja sisätilan opasteiden suunnittelusta ja toteutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä Vincent van Robottiin! Autamme mielellämme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ratkaisun ja parantamaan asiakaskokemustasi selkeillä ohjeilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit