Skip to main content

Sisätilojen sisustus: Luo visuaalisesti kaunis ympäristö, anna Vincent van Robotin auttaa

Sisätilojen sisustus: Luo visuaalisesti kaunis ympäristö, anna Vincent van Robotin auttaa

Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia mahdollistaa upean seinätaiteen ja tulostuspalveluiden tarjoamisen asiakkaille. Tarjolla on laaja valikoima mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan ja luoda uniikkeja mukautettuja suunnitelmia ja taidetta. Tulostus on mahdollista lähes millä tahansa pinnalla, kuten puulla, kipsillä, betonilla, lasilla, muovilla, kivellä, tiilellä tai metallilla. Wall Printerin avulla taide, kuvat ja tekstit voidaan tulostaa myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Seinätulostimen monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi tulostetun kuvan tai tekstin reunat eivät ulotu ihan seinän reunaan, vaan jäävät hieman sisään vedetyiksi. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunoilla, 6 cm vasemmalla ja 10 cm oikealla seinän sivussa.

Instantly dry, environmentally friendly ink

Tulostusprosessissa käytetään pigmenttirikasta, ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslampun alla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Tämä mahdollistaa nopean ja saumattoman työskentelyn asiakkaillemme ja takaa erinomaisen lopputuloksen.

Sisustuksen rajoitteet unohdettu

Vincent van Robotin WallPen-teknologian ansiosta voit luoda uniikkeja ja tyylikkäitä sisustustiloja ilman rajoitteita. Seinien lisäksi voit tuoda taiteen eläväksi myös muille pinnoille, kuten ikkunoihin, ovien ulkopuolelle tai pöytätasoihin. WallPenin avulla voit ilmaista mieltymyksesi ja luovuutesi omaperäisillä tulosteilla. Olipa kyseessä sitten yrityksen näyteikkuna tai olohuoneen seinä, Vincent van Robotin teknologia takaa visuaalisesti kauniin ympäristön ja unohtumattoman vaikutuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit