Skip to main content

Sisusta tila juuri haluamallasi tavalla – WallPenin avulla onnistut

WallPen – Uusi tapa sisustaa tila juuri haluamallasi tavalla

WallPenin avulla Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia seinätaidetta ja tulostuspalveluja, jotka mahdollistavat tilojen muokkaamisen omien suunnitelmiesi mukaan. Oli kyseessä sitten yritys, julkinen tila tai yksityishenkilö, WallPenin avulla voit luoda tilaan räätälöityjä suunnitelmia ja taideteoksia.

Saat tulosteita lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, oli kyseessä sitten puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla on mahdollista tulostaa taidekuvia, kuvia ja tekstiä myös ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pintaan. Vain mielikuvitus on rajana. WallPenin teknologia mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinään jää aina pieni marginaali, johon kuvan tai tekstin tulostus ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaisesti, 6 cm vasemmalla seinän puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Kuivuu välittömästi – ympäristöystävällisellä musteella

Kuivatessasi tulosteen, joudut käyttämään ympäristöä kuormittavia liuottimia tai ohenneaineita. Kuitenkin Vincent van Robotin WallPenin kanssa, tämä ei ole tarpeen. Käytössämme on erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi integroituun UV-kuivauslamppuun. Saatkaa siis teoksen seinällesi ilman liuottimia tai ohennusaineita. Lisäksi muste on kuivuttuaan heti naarmuuntumaton.

Uskomattomilla mahdollisuuksilla tulosteiden muokkaamiseen, sallimme sinun luoda täydellisen juuri sinulle sopivan ympäristön. Vincent van Robotin WallPenin käyttö voi muuttaa tilan tunnelman ja tehdä siitä täysin yksilöllisen. Tulostamme taidekuvia, logotulosteita, tekstiä jne. Tarvitsetpa sitten yritystiloihin vahvan brändinluojan, julkisen tilan viestinnällisen elementin tai kodin seinälle räätälöityä taidetta, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden saavuttaa tämä helposti WallPenin avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit