Skip to main content

Korvaa seinäteippaukset ekologisilla seinäprinttauksilla

Ekologinen tapa korvata seinäteippaukset seinäprinttauksilla

Sisustus on keskeinen osa kodin tai yrityksen ilmettä. Seinäpinnat ovat erityisen tärkeitä, sillä ne luovat tilan tunnelmaa ja antavat mahdollisuuden toteuttaa luovuutta suuressa mittakaavassa. Perinteiset seinäteippaukset ovat olleet suosittuja, mutta nyt on aika harkita ekologisempaa vaihtoehtoa – seinäprinttauksia. Vincent van Robot tarjoaa laadukkaita seinätulostuspalveluita yhdistämällä WallPen-tekniikan ja sinun omasi tai räätälöidyt kuvat. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tarkemmin Vincent van Robotin tarjoamiin ekologisiin seinätulostuksiin ja niiden monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita. WallPenin avulla on mahdollista tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, oli se sitten puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat – Vincent van Robotin seinätulostukset tekevät tilan sisustamisesta ennennäkemättömän vaivatonta ja persoonallista.

Vincent van Robotin seinäprinttauslaitteisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, eikä tulostuksen leveys ole rajoitettu millään tavalla.

Seinätulostamisessa käytetään voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada lomakuvasi, yrityslogosi aulaan tai mökkirantasi makuuhuoneen seinälle ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi integroitujen UV-valojen avulla, jolloin tuloste on heti kuivunut ja naarmuuntumaton. Ympäristöystävällisyys on Vincent van Robotin toiminnan keskiössä, ja siksi seinätulostukset ovatkin luonnollinen ja vastuullinen valinta sisustukseen.

Ekologiset seinätulostukset tarjoavat uudenlaisen tavan sisustaa tilaa. Vincent van Robotin WallPen-tekniikka yhdistettynä räätälöityihin tulostuksiin mahdollistaa luovuuden ja persoonallisen toteuttamisen seinäpinnoilla. Lisäksi seinätulostukset ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille seinäteippauksille. Vincent van Robotin ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua luomaan juuri sellaisen seinäprinttauksen, kuin mielessäsi on. Ota yhteyttä ja tee Tilastasi Teoksesi – Vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit