Skip to main content

Sisustusarkkitehtuuri <3 Vincent van Robot

Sisustusarkkitehtuuri

Sisustusarkkitehtuuri on taidelaji, joka yhdistää tehokkaasti muotoilun ja arkkitehtuurin maailmat. Se on tapa luoda tiloille harmoniaa, toimivuutta ja visuaalista ilmettä. Sisustusarkkitehtuurin avulla voidaan luoda ainutlaatuisia ja persoonallisia sisätiloja, jotka heijastavat yrityksen tai yksilön tyyliä sekä tarpeita. Vincent van Robot on yritys, joka on erikoistunut auttamaan sisustusarkkitehtuuriin erikoistuneita yrityksiä tarjoaamaan asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja seinämaalausten ja kustomoitujen kuvapalveluiden avulla.

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa jonka avulla voidaan tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille.  Ainoa rajoitus on mielikuvitus.

Vincent van Robot

Vincent van Robot on yritys, joka on erikoistunut seinämaalausten ja kustomoitujen kuvapalveluiden tarjoamiseen. Yritys hyödyntää innovatiivista WallPen-tekniikkaa, joka mahdollistaa kuvien, taiteen ja tekstien tulostamisen lähes millä tahansa pinnalla. Vincent van Robotin avulla voit muuttaa tilasi ainutlaatuisella taiteella ja suunnitelmilla, oli kyse sitten yrityksestä, julkisesta tilasta tai yksityisestä kodista.

Seinämaalausten lisäksi Vincent van Robot tarjoaa myös laajan valikoiman muita painopalveluita, kuten kustomoituja kuvia ja tekstiä. WallPen-tekniikan ansiosta tulosteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Tulosteet kestävät naarmuja, ja niiden kuivuminen on välitöntä ja ympäristöystävällistä, sillä tulostamisessa käytetään korkeapigmenttistä, ympäristöystävällistä mustetta ilman liuottimia.

Tilastasi Teoksesi – Vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit