Skip to main content

Sisustusideat toimitilaan – tee unelmistasi totta WallPenin avulla

Vincent van Robot: WallPenin avulla toteutat unelmiesi sisustusideat toimitilaasi

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Printtejä melkein mille tahansa pinnalle

Pinnan materiaalilla ei ole väliä WallPenin kanssa. Voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer, WallPenin avulla, voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Tulostamiseen käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohennusaineita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit