Skip to main content

sisustusideatSisustusideat – Luo persoonallisuutta ja taiteellisuutta käyttämällä WallPen tekniikkaamme

Monipuolisuutta kaikkiin pintoihin

Halusitpa luoda näyttävän taiteellisen teoksen yrityksesi tiloihin, julkiseen tilaan tai omaan kotiisi, Vincent van Robot tarjoaa WallPen-teknologian avulla asiakkailleen poikkeukselliset seinätaiteen ja painopalvelut. WallPenin avulla mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä voimme painaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tasoille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. WallPenin avulla voimme myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Jopa 4 metrin korkeus, rajaton leveys

WallPrinter tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan enimmäiskorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan ansiosta seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painetut kuvat tai teksti eivät ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla sivulla ja 10 cm oikealla sivulla. Marginaalien avulla voimme varmistaa tarkan tuloksen ja kauniin lopputuloksen.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentesia! Hajuton muste kuivuu välittömästi integroiduissa UV-kuivauslampuissa tulostuslaitteessa ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Näin voit nauttia kauniista ja kestävästä taiteesta kodissasi tai yrityksesi tiloissa. Vincent van Robot varmistaa, että käytössämme oleva tekniikka on huippulaadukasta ja lopputulos täyttää korkeimmatkin odotuksesi.


Aiheeseen liittyvät artikkelit