Skip to main content

Sisustusratkaisut WallPenin avulla: Rajattomat mahdollisuudet ja uniikki tyyli

Sisustusratkaisut WallPenin avulla: Rajattomat mahdollisuudet ja uniikki tyyli

Tervetuloa Vincent van Robotin artikkelisarjaan, jossa esittelemme WallPenin ainutlaatuisia sisustusratkaisuja. Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPenin innovatiivista teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen upeita seinätaiteen ja painopalveluiden ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnittelemillaan malleilla ja taiteella.

Printit lähes mille tahansa pinnalle

WallPenilla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tahnalle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilille tai metallille. Wall Printer voi myös WallPenin avulla tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana. WallPenin avulla pystymme luomaan täysin uniikkeja sisustusratkaisuja, jotka erottuvat massasta.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajattomasti leveyttä

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella. Näiden marginaalien sisällä luovuudella ei ole rajoja.

Välittömästi kuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaan pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia. Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuja kestävä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WallPenin avulla Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia sisustusratkaisuja, jotka antavat vapauden luoda juuri haluamiaan taideteoksia ja malleja. Wall Printerin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle ja luoda uniikkeja sisustuksia, jotka erottuvat massasta. Käytämme välittömästi kuivuvaa ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit nauttia upeasta taiteesta seinälläsi ilman haitallisia aineita. Olemme täällä auttaaksemme sinua luomaan unelmiesi tilan Vincent van Robotin ammattilaisten avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit