Skip to main content

Vincent van Robot – ekologinen muraali

Korkealaatuista painatusta lähes millä tahansa pinnalla

WallPenin avulla voit painattaa lähes millä tahansa materiaalilla, oli kyseessä sitten puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Ainoastaan mielikuvitus on rajana! WallPen mahdollistaa taidokkaat ja värikkäät painatukset, jotka tuovat tilaan iloa ja persoonallisuutta.

Jopa 4 metrin korkeuteen ja rajattomaan leveyteen

Vincent van Robotin Wallpen teknologia tarjoaa joustavat mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien painatukseen. Voit luoda jopa 4 metriä korkeita teoksia ja leveys on täysin rajaton! Kuvan reunoille jää pieni marginaali, jossa painatettu kuva tai teksti ei ulotu. Tämä marginaali on 25 cm kattoon ja lattiaan päin, 6 cm vasempaan reunaan ja 10 cm oikeaan reunaan päin. Marginaalit luovat siistin ja viimeistellyn ilmeen jokaiseen tilaan.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme painatukseen erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohenne aineita! Hajuton muste kuivuu välittömästi Wall Printerin sisäänrakennettujen UV-kuivauslampun avulla, ja painatuksen jälkeen seinä on heti kuiva ja naarmuuntumaton. Voit siis nauttia upeasta taideteoksesta välittömästi sen valmistumisen jälkeen.

Oli kyseessä sitten koti, yritys tai julkinen tila, WallPenin avulla voit luoda uniikkeja sisustuselementtejä, jotka herättävät tilan eloon. Tuo persoonallisuutta, väriä ja taidetta tiloihin Vincent van Robotin avulla. Olipa se sitten seinämaalaukset tai kuvien painatukset, meiltä saat korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi sisustus!

Aiheeseen liittyvät artikkelit