Skip to main content

Sisustusvinkki: Ekologiset seinämaalaukset tuovat väriä ja tyyliä

Sisustusvinkki: Ekologiset seinämaalaukset tuovat väriä ja tyyliä

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olet saapunut oikeaan paikkaan, jos olet kiinnostunut sisustamisesta upeilla ja ympäristöystävällisillä seinämaalauksilla. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda kotiisi tai liiketilaasi unohtumattomia taidekokemuksia. Unohda tavalliset seinäteippaukset ja astu rohkeasti uudenlaiseen sisustamisen maailmaan.

Sisustus: Ekologinen vaihtoehto seinäteippauksille

Ekologisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpää meille kaikille. Haluamme tehdä osamme ympäristömme hyväksi, ja siksi tarjoamme seinämaalauksissa ekologisen vaihtoehdon perinteisille teippauksille. Vincent van Robot käyttää maalausteknologiaa, joka hyödyntää ympäristöystävällistä ja hajutonta mustetta. Voit siis turvallisin mielin koristella seinäpintasi upeilla kuvilla ja murretuilla väreillä.

Seinämaalaukset eivät rajoitu vain seinien koristeluun. WallPen-laitteemme avulla voimme maalata käytännössä mille tahansa pinnalle. Olipa kyse sitten puusta, kipsistä, betonista, lasista, muovista, kivestä, tiilestä tai metallista, voimme luvata sinulle upeita tuloksia. Lisäksi Wall Printerimme avulla voimme painaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös erilaisille esineille, kuten ovista, ikkunoista, verhoista, pöytätasoista ja muista huonekaluista. Ainoana rajoituksena on mielikuvitus!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Jos mietit, kuinka suurelle pinnalle voit painaa haluamasi kuvan, voimme iloisesti vastata, että melkeinpä mihin tahansa! WallPrinterimme avulla voimme painaa kuvia erikokoisille ja erimuotoisille pinnoille. Maximi korkeus kuvalla on peräti 4 metriä, eikä sille ole rajaa leveyssuunnassa. Maalausteknologian takia seinän reunoille jää aina pieniä marginaaleja, joista kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla sivulla ja 10 cm oikealla sivulla. Näin varmistamme tasaisen lopputuloksen ja käytämme tilaa mahdollisimman tehokkaasti. Voit siis nauttia upeasta ja mittatilaustyönä tehdystä seinätaiteesta aina, kun katselet seiniäsi.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Mitään ei voita heti kuivaa maalausta! Kun tilaat meiltä seinämaalauksen, voit luottaa siihen, että muste kuivuu välittömästi. Se ei jätä jälkeensä hajuja eikä tahraa, vaan voit nauttia uudesta koristeluista heti niiden valmistuttua. Käytämme erittäin pigmentoitua ympäristöystävällistä mustetta, joten sinun ei tarvitse huolehtia liuottimien tai ohentimien käytöstä. WallPenin UV-kuivauksen ansiosta saat seinämaalauksesi täysin kuivaksi ja naarmuuntumattomaksi heti sen tulostamisen jälkeen.

Vincent van Robot on valintasi, kun haluat tehdä sisustuksestasi poikkeuksellista. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sisustusvaihtoehtoja, jotka saavat seinäsi elämään. Anna mielikuvituksellesi siivet ja ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttamassa sinua luomaan unohtumattomia muistoja!

Aiheeseen liittyvät artikkelit