Skip to main content

Suurkuvatulostus: Iskevä tapa erottua kilpailijoista

Mitä on suurkuvatulostus?

Suurkuvatulostus on tehokas tapa herättää katsojan huomio ja erottua kilpailijoista. Se on menetelmä, jossa suuria kuvia tai taideteoksia tulostetaan suoraan erilaisille pinnoille. Vincent van Robot on yritys, joka on erikoistunut suurkuvatulostamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaide- ja tulostuspalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmillaan ja teoksillaan.

Kustomoidut suurkuvat

Vincent van Robotin avulla pystymme painamaan suuria kuvia ja taideteoksia lähes mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voimme tulostaa puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinällä on aina pieni marginaali, johon tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm vasemmassa seinässä ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä ja runsaspigmenttistä mustetta, joten voit saada taidetta seinillesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Voit nauttia upeasta seinätaiteesta heti ilman odottelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit