Skip to main content

Suurkuvatulostus: Näyttävä markkinointiratkaisu tapahtumiin

Suurkuvatulostus: Näyttävä markkinointiratkaisu tapahtumiin

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin, jossa käsittelemme suurkuvatulostusta tapahtumien näyttävän markkinointiratkaisun muodossa. Suurkuvatulostus tarjoaa upeita mahdollisuuksia niin yrityksille, julkisille tiloille kuin yksityishenkilöillekin, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluiden ratkaisuja. Tutustutaanpa tarkemmin suurkuvatulostuksen etuihin ja mahdollisuuksiin!

Pintamateriaalista riippumaton tulostus

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä sitten puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi Wall-tulostimella ja WallPenin avulla voidaan tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöytätasoille ja muille kalusteille. Vain mielikuvitus on rajana! Vincent van Robotin suurkuvatulostuspalvelun avulla voit luoda näyttäviä markkinointimateriaaleja ja luoda unohtumattomia visuaalisia vaikutuksia tapahtumiin.

Jopa 4 metrin korkeus, rajattomasti leveyttä

Wall-tulostin tarjoaa joustavia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Yksittäisen kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton. Tulostusteknologian vuoksi seinällä on aina pienet reunukset, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Vincent van Robotin suurkuvatulostuspalvelussa voit siis hyödyntää tilaa luovasti ja saada aikaan vaikuttavia markkinointiratkaisuja tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton. Vincent van Robotin suurkuvatulostuspalvelu tarjoaa sinulle nopeaa ja kestävää tulostuslaatua, oli kyseessä sitten värikylläinen juliste, brändimateriaali tai tapahtumien tunnelman luonti seinälle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit