Skip to main content

Suurkuvatulostus: Tehokas markkinointikeino ulkotiloissa

Suurkuvatulostus: Tehokas markkinointikeino ulkotiloissa

Suurkuvatulostus on tehokas markkinointikeino ulkotiloissa, joka tarjoaa yrityksille, julkitiloille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden muuttaa tilojaan omilla suunnittelemillaan kuvilla ja taiteella. Vincent van Robot, joka on erikoistunut seinämaalauksiin ja custom-kuvien toteutukseen, hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetulostuspalveluita.

Tulostus lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi ovissa, ikkunoissa, verhoissa, pöytätasoissa ja muissa huonekaluissa. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat – voit luoda yksilöllistä ja luovaa visuaalista markkinointia haluamallesi pinnalle.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvalle voi valita maksimikorkeuden jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen tulostetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pieni marginaali, jossa kuva ei jatku. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella. Näiden marginaalien sisällä voit kuitenkin luoda näyttäviä ja tarkkaan sijoiteltuja kuvia ja tekstejä.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka ei sisällä liuottimia tai ohentimia. WallPenin sisäänrakennettu UV-kuivain laite kuivaa tuoksuttoman musteen välittömästi, jolloin tulostettu kuva on heti kuiva ja naarmuuntumaton. Voit nauttia seinälläsi olevasta taiteesta heti tulostuksen jälkeen ilman odottelua.

Yrityksemme Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman suurkuvatulostuspalveluita ja seinämaalauksia. Olipa kyseessä yrityksen ulkomainos, ravintolan sisustus, kahvilan graffitiseinä tai kodin taidekokonaisuus, voimme auttaa sinua toteuttamaan näyttävät ja yksilölliset visiot.

Aiheeseen liittyvät artikkelit