Skip to main content

Taidemaalaus – Tee seinistäsi taideteoksia WallPen-tekniikan avulla

Taidemaalaus – Tee seinistäsi taideteoksia WallPen-tekniikan avulla

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin, jossa esittelemme ainutlaatuista WallPen-tekniikkaa taidemaalauksen maailmassa. WallPenin avulla voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaidetta ja painopalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosta lähes millä tahansa pinnalla

Seinämateriaali tai painopinta ei ole este WallPen-tekniikalle. WallPenilla voimme painaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPrinterin avulla WallPenin avulla voidaan painaa taiteellisia kuvia, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, markiiseihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Seinätulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinässä on aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei jatku. Ylä- ja alareunassa marginaali on 25 cm, vasemmalla puolella 6 cm ja oikealla puolella 10 cm.

Tuoreena kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostamiseen käytetään korkeapigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohennusaineita! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Tee tilanteesta taidetta WallPenin avulla

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista ja innovatiivista painotekniikkaa WallPenin avulla. Voimme auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia taideteoksia ja sisustusratkaisuja yrityksellesi tai kotiisi. Haluatpa sitten muuttaa toimistosi ilmettä tai lisätä persoonallisuutta kotisi seinille, WallPen-tekniikka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luovuutesi toteuttamiseen.

Luo unohtumattomia tiloja WallPenin avulla

WallPen-tekniikan avulla voit muuttaa tyhjät seinäpinnat ja tylsät huoneet inspiroiviksi ja unohtumattomiksi taideteoksiksi. Voit lisätä yrityksesi brändiviestiä tai luoda visuaalisesti vaikuttavan tunnelman julkisissa tiloissa. Yksityishenkilöille tarjoamme mahdollisuuden tuoda kotiin omaa persoonallisuutta ja tyyliä. WallPenin avulla voit luoda täysin räätälöityjä suunnitelmia ja koristella tilat omien mieltymystesi mukaan.

Ota yhteys Vincent van Robotiin ja anna meidän auttaa sinua luomaan upeita taideteoksia ja painotuotteita WallPen-tekniikan avulla. Tyylikäs, yksilöllinen ja laadukas – se on mitä saat Vincent van Robotin kautta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit