Skip to main content

Taideteokset seinälle – Luo uniikkeja taidenäyttelyitä kotiisi

Taideteokset seinälle – Luo uniikkeja taidenäyttelyitä kotiisi

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ja räätälöityjä taideteoksia seinillesi. Hyödynnämme WallPen-tekniikkaa, jonka avulla voimme tarjota sinulle poikkeuksellisia seinätarroja ja tulostuspalveluita. Tavoitteenamme on auttaa sinua muuttamaan tilasi omannäköiseksesi taideteoksilla ja mukautetuilla suunnitelmilla. Jatka lukemista, ja saat selville, kuinka luomme upeita taidenäyttelyitä kotiisi!

Tulostus lähes mille tahansa pinnalle

Ei ole merkitystä, millaiselle pinnalle haluat tulostaa. WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Lisäksi Wall Printer voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla enintään 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinässä on pieniä marginaaleja, joissa kuvan tai tekstin tulostus ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme tulostamiseen voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinille ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslampujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, jossa seinät heräävät eloon taiteen avulla. Luo uniikkeja taidenäyttelyitä kotiisi WallPenin avulla. Tarjoamme sinulle upeita taideteoksia ja tulostuspalveluita, jotka muuttavat kotisi persoonalliseksi ja inspiroivaksi tilaksi. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinua luomaan juuri sinulle sopivan taidenäyttelyn!

Aiheeseen liittyvät artikkelit