Skip to main content

taidetta kotiin

Vincent van Robot: Tulosta omaa taidetta kotiisi WallPen-tekniikalla

Monipuolinen tulostusratkaisu kaikenlaisille pinnoille

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taideteoksilla. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tasoille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall-tulostimen avulla ja WallPenin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall-tulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni reuna-alue, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Reuna-alue on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovettavien lamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, jossa voit luoda yksilöllistä taidetta ja muokata tiloja omalla persoonallisella tyylilläsi. WallPen-tekniikka mahdollistaa seinätaiteen ja tulostusratkaisut kaikenlaisille pinnoille, joten voit nauttia kauniista ja henkilökohtaisista suunnitelmista kotona, yrityksessäsi tai julkisessa tilassa.

Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman mahdollisuuksia. WallPenin avulla voit tulostaa mahtavia kuvia ja tekstejä lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, betonille, lasille, muoville, kivelle tai metallille. Tarjolla on myös mahdollisuus tulostaa taidetta ja kuvia huonekaluihin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin ja pöytätasoihin.

Wall-tulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja erimuotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton. On kuitenkin hyvä huomata, että tulostuksen tekniikan vuoksi seinän reunoihin jää aina pieni reuna-alue, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu.

Korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen muste on yksi Vincent van Robotin palveluiden tärkeistä ominaisuuksista. Muste on erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä, joten saat taidetta seinällesi ilman haitallisia liuottimia tai ohenteita. Lisäksi muste kuivuu heti ja kestää naarmuuntumatta, joten voit nauttia kauniista taideteoksista välittömästi tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot haluaa auttaa sinua luomaan ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen ilmapiirin kotiisi tai tilaasi. WallPen-tekniikkaa hyödyntäen voimme toteuttaa juuri sinun toiveitasi vastaavat taideteokset ja tulosteet. Olipa kyseessä sitten moderni yritystila, viihtyisä ravintola tai tunnelmallinen koti, meillä on ratkaisu, joka tekee tilasta persoonallisen ja inspiroivan.

Vincent van Robot toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme ja ottamaan yhteyttä. Yhdessä luomme unelmiesi taidetta ja muutamme tilasi ainutlaatuisiksi ja inspiroiviksi taidekokonaisuuksiksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit