Skip to main content

Taiteelliset sisustusratkaisut WallPenin avulla

Taiteelliset sisustusratkaisut WallPenin avulla

Taiteelliset sisustusratkaisut ovat erinomainen keino luoda viihtyisää ja yksilöllistä ilmettä sekä kotiin että liiketilaan. Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen upeita seinätaidemaalauksia ja painopalveluita, hyödyntäen WallPen-tekniikkaa. WallPen avaa mahdollisuuksia monille eri aloille, kuten yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

WallPen-tekniikka mahdollistaa painamisen lähes millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla voidaan painaa taiteellisia kuvia, kuvioita ja tekstejä myös muihin esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajattomasti leveyttä

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painamiseen. Tämän teknologian ansiosta painetulla kuvalla tai tekstillä on aina pieni marginaali, jossa painomateriaali ei ulotu. Kattoon ja lattiaan jää 25 cm marginaali, vasempaan seinäsivuun 6 cm ja oikeaan seinäsivuun 10 cm marginaali. Kuitenkin painettujen kuvien maksimikorkeus on 4 metriä ja leveys on täysin rajaton!

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Taiteellisten seinämaalausten luominen Vincent van Robotin avulla on ympäristöä säästävä vaihtoehto. Painamiseen käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Tuoksu neutraali muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen ansiosta ja on heti painamisen jälkeen kuivaa ja naarmuuntumaton.

Aiheeseen liittyvät artikkelit