Skip to main content

tapetti

Vincent van Robot – Laadukkaat seinäkuvat ja tulostuspalvelut

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja tulostuspalveluita. Meillä on tarjolla laaja valikoima mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostamme lähes mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Vincent van Robot – Rajattomat mahdollisuudet kuvakoon suhteen

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan ansiosta seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joihin kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm seinän vasemmassa reunassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Vincent van Robot – Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslampujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Valitsemalla Vincent van Robotin, saat huippulaadukasta seinätaidetta ja tulostuspalveluita. WallPen-tekniikan avulla luomme yksilöllisiä suunnitelmia ja taiteellisia tulosteita yrityksille, tiloille ja yksityishenkilöille. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuksen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän muuttaa tilasi ainutlaatuisilla suunnitelmilla ja kuvilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit