Skip to main content

Tee seinistäsi inspiroivia taidekokonaisuuksia Vincent van Robotin tuella

Tee seinistäsi inspiroivia taidekokonaisuuksia Vincent van Robotin tuella

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olemme johtava yritys seinämaalauksissa ja mukautettujen kuvien tulostuksessa. Käytämme innovatiivista WallPen-tekniikkaa tarjotaksemme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostaa lähes mille tahansa pinnalle

Pinnan materiaali ei ole ongelma WallPenin kanssa. Voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinäprintteri tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattialla, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Pian kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten sinulla voi olla taidetta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Luo tilaasi uniikkia tunnelmaa

WallPenin avulla voit luoda tilaasi uniikkia tunnelmaa ja persoonallisuutta. Voit valita minkä tahansa kuvan, taiteen tai suunnittelun ja me tulostamme sen seinällesi täydellisenä ja ammattimaisena. Voit tuoda esiin suosikkitaiteilijasi teoksen, tallentaa tärkeät hetket valokuviin tai jakaa yrityksesi brändiviestin visuaalisella tavalla. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit saavuttaa Vincent van Robotin avulla.

Ammenta inspiraatiota ja toteuta unelmiasi

Vincent van Robotin tavoitteena on inspiroida sinua ja auttaa toteuttamaan unelmiesi tila. Olipa kyseessä koti, toimisto, ravintola, hotelli tai mikä tahansa tila, voimme luoda räätälöidyn taideinstallaation, joka herättää tilan eloon. Ja mikä parasta, WallPen-tekniikka mahdollistaa nopean ja vaivattoman tulostuksen ilman monimutkaisia asennuksia tai häiriöitä.

Ota rohkeasti yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meidän tehdä seinistäsi inspiroivia taidekokonaisuuksia WallPenin avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit