Skip to main content

Tee seinistäsi näyttäviä taideteoksia – Lue Vincent van Robotin tarjonnasta

Tee seinistäsi näyttäviä taideteoksia – Lue Vincent van Robotin tarjonnasta

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Jos olet kiinnostunut koristelemaan seinäsi upeilla kuvilla tai taideteoksilla, olet saapunut oikeaan paikkaan. Vincent van Robot hyödyntää WallPen e2-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetöitä ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostaa melkein mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi Wallpen voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin ja pöytätasoihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

WallPen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostettavan leveyden suhteen ei ole rajoituksia! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoilla on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Tule tutustumaan Vincent van Robotin tarjontaan ja toteuta unelmiesi seinät! Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä tulostuspalveluita, jotka tekevät tiloistasi ainutlaatuisia ja näyttäviä taideteoksia. Anna mielikuvituksen lentää ja anna meille tilaisuus muuttaa näkemykset todellisuudeksi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit