Skip to main content

Tee vaikutus: Seinätulostuspalvelu Vincent van Robotilta

Idea Subtitles:

Tulostukset monenlaisille pinnoille

Vincent van Robotin seinätulostuspalvelut tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia painattaa taidetta ja kuvia mistä tahansa materiaalista. WallPen-teknologia mahdollistaa painatuksen lähes millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi Wall Printer ja WallPen voivat tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin, ikkunoihin, sälepäihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinällä on aina pieni marginaali, johon kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivaava ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslampujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit