Skip to main content

Teemamaalaus – Tee tilastasi ainutlaatuinen teemalla Vincent van Robotin avulla

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus on tärkeä osa kodin tai liiketilan tunnelman luomista. Seinäpintojen koristelu on yksi tapa tehdä tilasta ainutlaatuinen ja ilmeikkäämpi. Perinteisesti seinäkoristelussa on käytetty erilaisia seinäteippauksia, mutta nykyään ekologisempi vaihtoehto on noussut suosioon – sisustus teemamaalaukset. Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen erinomaisia seinätaiteen ja painopalveluita, jotka auttavat muuttamaan tilaa omilla suunnitelmilla ja uniikeilla seinämaalauksilla. Tämä blogipostaus esittelee Vincent van Robotin tarjoamia palveluita ja kertoo, miksi teemamaalaukset ovat parempi valinta kuin perinteiset seinäteippaukset.

Vincent van Robot – WallPen-teknologian hyödyntämistä taiteen ja painamisen palveluissa

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taideteoksillaan. WallPenin avulla voidaan tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili ja metalli. Wall Printer ei rajoitu pelkästään seinien koristeluun, vaan se voi tulostaa myös taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoa rajoite on mielikuvitus.

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton. Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaalit ovat 25 cm katon ja lattian rajalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Käytämme tulostuksessa ympäristöystävällistä, voimakkaasti pigmentoitua mustetta, joka kuivuu välittömästi integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla. Ink ei sisällä liuotinaineita tai ohentimia, joten sinulla voi olla taideteos seinälläsi ilman haitallisia hajuja. Ink kuivuu heti tulostuksen jälkeen ja on heti naarmuuntumaton pinnaltaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit