Skip to main content

Teollisuuden seinämaalaus palvelut – Vincent van Robotin ammattitaidolla

Teollisuuden seinämaalaus palvelut – Vincent van Robotin ammattitaidolla

Korvaa repsottavat ja epäluonnollisesti kiiltävät seinäteippaukset. Vincent van Robot luottaa WallPen-teknologiaan tarjotakseen asiakkailleen huippulaatuiset seinätaide- ja painopalvelut. Tarjolla on laaja valikoima mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tilaustyönä tehty seinämaalaus voi olla merkittävä sisustuselementti, ja Vincent van Robotilla on osaamista toteuttaa kaikki teollisuusmaalausprojektit vaivatta. Heidän WallPen-laitteistonsa avulla he voivat painaa lähes millaiselle tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla he voivat tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös muihin esineisiin, kuten oviin tai ikkunoihin.

Monipuolinen ja rajaton koko

Vincent van Robotin Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja erimuotoisten kuvien painamiselle. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja painetun leveyden vaihtoehdot ovat täysin rajattomat! Tulostusteknologiasta johtuen seinässä on aina pienet reunat, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Tämä marginaali on 25 cm katto- ja lattialinjassa, 6 cm vasemmalla seinässä ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Painamiseen käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten sinulla voi olla taidetta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetusalamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit