Skip to main content

tilaustöitä

Vincent van Robot – Alan johtava tilaustyöt maalaus

Tervetuloa Vincent van Robotin maagisen maalausteknologian maailmaan. Tarjoamme alan johtavat tilaustyöt maalauspalvelut yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille. Voit luoda omannäköisen tilan ja ilmeen piristämällä seinät upeilla kuvioilla ja taideteoksilla. Meillä Vincent van Robotilla vain mielikuvitus on rajana, sillä WallPen-tekniikalla voimme maalata käytännössä mille tahansa pinnalle, oli sitten kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.

WallPenin avulla voimme toteuttaa myös tilaustyöt maalausprojekteja muissa kohteissa, kuten ovissa, ikkunoissa, sälekaihtimissa, pöytälevyissä ja muissa huonekaluissa. Voimme luoda taidetta, kuvia ja tekstiä millä tahansa pinnalla. Tilaustyöt maalauksemme voivat ulottua korkeintaan 4 metriin, mutta leveydellä ei ole rajoituksia! On kuitenkin huomioitava, että painotekniikan vuoksi seinällä on aina pieni marginaali, jossa maalattu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Näin varmistamme laadukkaan ja tasapainoisen lopputuloksen jokaisessa tilaustyössä.

Nopeasti kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Vincent van Robotin tilaustyöt maalausprosessissa käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta. Voit siis saada upeita taideteoksia seiniisi ilman liuottimia tai ohenneaineita. Hajuista ei tarvitse huolehtia, sillä muste kovettuu välittömästi integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla. Tilaustyöt maalauksesi tulevat kuiviksi ja naarmuuntumattomiksi heti tulostuksen jälkeen. Voit siis nauttia kauniista maalauksista välittömästi ja ilman odottelua.

Me Vincent van Robotilla haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen tilaustyö maalauspalveluissamme. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja ja kehittyneitä teknologioita varmistaaksemme, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ja laadukkaita tilaustyö maalauksia, jotka luovat persoonallisuutta ja visuaalista ilmettä mihin tahansa tilaan. Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan, miten voimme toteuttaa unelmiesi maalauksen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit