Skip to main content

Tilaustyönä tehty seinämaalaus – Luo uniikki ilme kotiisi Vincent van Robotin avulla

Tilaustyönä tehty seinämaalaus – Luo uniikki ilme kotiisi Vincent van Robotin avulla

Korvaa seinäteippaukset. Vincent van Robot hyödyntää innovatiivista WallPen teknologiaa tarjotakseen asiakkaille upeaa seinätaidetta ja painopalveluita, jotka tarjoavat laajat mahdollisuudet yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille tilojensa muokkaukseen räätälöityjen suunnittelujen avulla.

Painatukset melkeinpä millä tahansa pinnalla. Ei ole väliä, millainen pinnan materiaali on tai tuleva tulostuskohde. WallPenin ansiosta voit painaa melkein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. WallPenin avulla pystyy lisäksi painamaan taidetta, kuvia ja tekstiä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, pöytälevyihin ja jopa huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajoituksena.

Korkeus enintään 4 metriä, leveys rajaton

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painatukseen. Kuvan enimmäiskorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmassa seinän reunassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste. Painatuksessa käytetään voimakkaan pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit luoda taidetta seinille ilman liuottimia tai ohentimia! Haju neutraloituu heti sisäänrakennettujen UV-lamppujen alla, ja muste kuivuu ja kestää naarmuja välittömästi painamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit