Skip to main content

Transformoi tilasi WallPenin avulla: Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus on tärkeä osa tilojen ilmettä ja tunnelmaa. Perinteiset seinäteippaukset ovat olleet suosittu tapa tuoda väriä ja eloa tiloihin, mutta tänä päivänä ekologisuus ja yksilöllisyys ovat nousseet entistä enemmän esiin. Vincent van Robot tarjoaa ratkaisun tähän tarpeeseen WallPen-teknologiaa hyödyntäen.

Vincent van Robot – Uniikki sisustus WallPenin avulla

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen upeita seinätaidetta ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkitiloihin ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmilla ja taiteella. WallPenin avulla voit luoda täysin uniikin sisustuksen, joka kuvastaa omaa tyyliäsi ja visiotasi.

Tulosta lähes mille tahansa pinnalle

WallPen tarjoaa mahdollisuuden tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi Wall Printerin avulla voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Vain mielikuvitus on rajana!

Jopa 4 metrin korkeus, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinässä on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmassa reunassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään vahvasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen avulla ja on heti tulostamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Sisustuksen uusi mahdollisuus: WallPenin hyödyntäminen

Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet sisustamiseen. Voit unohtaa rajoitukset ja luoda täysin yksilöllisen ja persoonallisen sisustuksen. Lähes mikä tahansa pinta voidaan muuttaa taideteokseksi tai mainospinnaksi WallPenin avulla.

Tuomaan väriä ja tunnelmaa tilaasi

Sisustus on tärkeä osa tilan ilmettä ja tunnelmaa. WallPenin avulla voit luoda juuri sellaisen ympäristön kuin haluat. Olipa kyseessä kahvila, toimistotila, hotellihuone tai oma koti, voit muokata tilaa juuri itsesi näköiseksi.

Ympäristöystävällisyys ja kestävyys

WallPenin avulla toteutetut sisustusratkaisut eivät ole pelkästään näyttäviä, vaan myös ympäristöystävällisiä. Käytettävä muste on ympäristöystävällistä, ja tulosteet ovat heti kuivumisen jälkeen naarmuuntumattomia ja kestäviä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit