Skip to main content

Tuo luovuutesi esille maalatulla seinätaiteella – Vincent van Robot apunasi

Tuo luovuutesi esille maalatulla seinätaiteella – Vincent van Robot apunasi

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus tuoda luovuutesi esille ainutlaatuisella tavalla maalatun seinätaiteen avulla? Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painatusten palveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmillaan ja taideteoksillaan.

Painatukset lähes mille tahansa pinnalle

Painatettavan seinän tai muun kohde-esineen pinta-aineella ei ole väliä. WallPenin avulla voit painattaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös painattaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinäprinter tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet painattaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja painatuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi on aina pieni marginaali seinän reunoissa, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Painatukseen käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Miten tilata maalattu seinätaide Vincent van Robotilta?

Tilataksesi maalatun seinätaiteen Vincent van Robotilta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Kerro meille ideasi, toiveesi ja tarpeesi, ja ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua luomaan juuri sellaisen taideteoksen kuin haluat. Voimme myös tarjota suunnittelupalveluita ja ideoita, jos tarvitset apua inspiraation löytämiseen. Kun suunnitelma on valmis, me hoidamme painatustyön ja toimitamme sinulle upean maalatun seinätaiteen, joka muuttaa tilasi ainutlaatuiseksi.

Auta luovuuttasi puhkeamaan Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robotin avulla saat luovuutesi kukoistamaan näyttävällä ja ainutlaatuisella tavalla. Voit tuoda tiloihisi henkilökohtaisen tyylin ja tunnelman maalatun seinätaiteen avulla. Olipa kyseessä sitten yrityksesi tilat, julkinen tila tai kotisi, WallPen-tekniikka mahdollistaa sinulle rajattomat mahdollisuudet kustomoida ympäristösi haluamallasi tavalla. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna luovuutesi loistaa maalatun seinätaiteen avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit