Skip to main content

Tuo toimitilan sisustukseen oma persoonallinen leima seinämaalauksilla

Vincent van Robot – Persoonallista ilmettä toimitilan sisustukseen seinämaalauksilla

Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia seinätaiteen ja painopalveluita hyödyntäen WallPen-tekniikkaa. Palvelumme tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. Käytämme WallPen-laitetta, jolla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla voimme luoda taidetta, kuvia ja tekstiä myös ovien, ikkunoiden, kaihtimien, pöytien ja muiden huonekalujen pinnoille. Ainoa rajoite on mielikuvitus.

Tulostusmahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ja muotoisille kuville. Tulostetun kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa kuvattu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla sivulla ja 10 cm oikealla. Käytämme ympäristöystävällistä, voimakaspigmenttistä mustetta, joka kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennetuilla UV-kuivauslampeilla. Painatus on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen. Voit siis saada taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia!

Anna inspiraation lentää ja luo ainutlaatuinen toimitilan sisustus

Voit luoda toimitilaasi oman persoonallisen leiman tilaamalla Vincent van Robotin WallPen-palvelun avulla mukautettuja seinämaalauksia. Olipa kyseessä yrityksen logon tulostaminen vastaanoton seinälle, inspiroiva taidekokonaisuus yhtiön kokoustilassa tai asiakastyöhön liittyvien grafiikoiden tulostus toimiston seinään, me pystymme toteuttamaan sen. Seinämaalaukset tuovat tilaan tyylikkyyttä, persoonallisuutta ja visuaalista kiinnostavuutta, joka erottaa sinut muista ja antaa yrityksellesi juuri sopivan tunnelman.

Vuodenajat vaihtuvat, trendit tulevat ja menevät, joten on tärkeää pitää toimitilan sisustus tuoreena ja ajan tasalla. WallPenin avulla voit helposti päivittää seinät ja tilat uusilla kuvilla ja grafiikoilla, säilyttäen samalla ammattimaisen ilmeen. Voit tulostaa esimerkiksi kausiluontoisia teemoja juhlapyhien kunniaksi tai käyttää seinämaalauksia brändimarkkinoinnissa ja mainonnassa. Luovuus ei tunne rajoja, ja voit toteuttaa kaikki ideasi WallPenin avulla asiakaskokouksista kahviloiden sisustukseen.

Anna Vincent van Robotin auttaa sinua tuomaan toimitilan sisustukseen oman persoonallisen leiman WallPenin avulla. Loistava tilaisuus tehdä vaikutus kävijöihin ja luoda pitkäkestoinen muistijälki. Ota meihin yhteyttä ja kerro visiosi – me autamme sinua toteuttamaan sen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit