Skip to main content

Tyylikäs ja persoonallinen ilme rappukäytävään – seinämaalauksella se onnistuu

Jykevää jälkeä WallPenin avulla

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka hyödyntää huippuluokan seinätaiteen ja painopalveluiden tarjoamiseen, tarjoten asiakkaille laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omien suunnitteluiden ja taideteosten avulla. WallPen mahdollistaa lähes minkä tahansa pinnan painamisen. Hintaan ei vaikuta itse pinnan materiaali, voit siis tulostaa käytännössä melkein mille tahansa materiaalille, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi WallPrinterilla, yhdessä WallPenin kanssa, voit myös painaa taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi ovilla, ikkunoilla, kaihtimilla, pöydillä ja muilla huonekaluilla. Ainoa rajoitus on mielikuvitus.

Enintään 4 metrin korkeus, rajaton leveys WallPrinterissa on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan enimmäiskorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm kattoon ja lattiaan päin, 6 cm vasempaan seinäpuoleen päin ja 10 cm oikealle seinäpuolelle päin.

Kuivuu välittömästi, ympäristöystävällinen muste

WallPenin tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kovettuu välittömästi laitteessa olevien UV-kovetuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Tämä mahdollistaa nopean ja turvallisen prosessin, jossa seinämaalaukset voidaan asettaa heti näytille ja käyttöön ilman pitkiä odotusaikoja. Ympäristöystävällisellä taidolla luot pysyvää vaikutusta tiloihin ja luo persoonallisen ilmeen rappukäytävään tai mihin tahansa muuhun tilaan tarpeesi mukaan.

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka ja osaavat ammattilaisemme takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden ja tuloksena upeita, kestäviä ja tyylikkäitä seinämaalauksia. Ota yhteyttä meihin ja kokeile itse, kuinka WallPen voi tuoda tiloihisi uutta elämää ja inspiroida ympärilläsi olevia ihmisiä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit