Skip to main content

Unelmoi taidenäyttelystä kotona – Maalattu seinäteos Vincent van Robotilta

Unelmoi taidenäyttelystä kotona – Maalattu seinäteos Vincent van Robotilta

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää yrityksestämme ja mahtavista seinämaalauksista, joita voimme tarjota sinulle. Lue eteenpäin ja unelmoi taidenäyttelystä kotona!

WallPenin teknologia – Uniikki seinätaide ja painopalvelut

Vincent van Robot hyödyntää WallPenin teknologiaa tarjoamalla ainutlaatuista seinätaidetta ja painopalveluita. Voimme tarjota sinulle laajan valikoiman mahdollisuuksia liiketoimintaan, julkisiin tiloihin ja yksilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan. WallPenin avulla voit luoda omannäköistä taikaa kotiisi tai toimistoosi.

Tulosteet lähes millä tahansa pinnalla

Pinnan materiaalilla ei ole merkitystä – WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla. Tulostus onnistuu esimerkiksi puuhun, kipsiin, betoniin, lasiin, muoviin, kiveen, tiileen tai metalliin. Lisäksi seinätulostimen avulla WallPen voi tuottaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin ja ikkunoihin. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinätulostimessa on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja erimuotoisia kuvia. Maksimikorkeus kuvalla on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostus ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalle seinälle ja 10 cm oikealle puolelle.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Seinätulostuksessa käytetään korkeapigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohennusaineita! Hajuaton muste kuivuu hetkessä sisäänrakennettujen UV-lamppujen avulla ja on heti tulostamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Ota yhteyttä ja tilaa uniikki seinäteos!

Oletko valmis tuomaan kotiisi tai työpaikallesi piirun verran maagista tunnelmaa? Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja tilaa juuri sinulle räätälöity seinäteos. Me tarjoamme sinulle ammattitaidolla toteutetut seinämaalaukset ja tulosteet, jotka tekevät tilastasi todellisen taideteoksen. Anna luovuutesi puhjeta kukkaan ja muuta tilasi uniikiksi Vincent van Robotin avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit