Skip to main content

Unleash Your Creativity with Vincent van Robot’s Custom Wall Painting Services

Vincent van Robot: Luovuutesi vapautuu Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset ovat vanhentunutta ja tylsää. On aika tuoda raikkautta ja luovuutta tilaasi. Vincent van Robot tarjoaa näyttävän seinämaalauksen palvelut WallPen-teknologian avulla. WallPen mahdollistaa upean taidegrafiikan ja tulostuspalvelut yksilöllisillä suunnitelmilla, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omalla taidesuunnitelmallaan.

Printit lähes kaikille pinnoille

Riippumatta seinien tai tulostuskohteen pinnan materiaalista, WallPen-teknologia mahdollistaa tulostuksen lähes millä tahansa pinnalla. Voimme tulostaa puuta, kipsiä, betonia, lasia, muovia, kiveä, tiiltä ja metallia. Lisäksi Wall Printerilla, WallPenin avulla voidaan myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Enintään 4 metrin korkeus, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuva voi olla enintään 4 metriä korkea, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusprosessin vuoksi wallin reunoilla on pieniä marginaaleja, joiden ulkopuolelle kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välillä, 6 cm vasemmalla wallin sivulla ja 10 cm oikealla puolella.

Suoraan kuivunut, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytettävä väri on erittäin väripigmenttiä sisältävää ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit nauttia taideteoksesta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia. Haju ei ole myöskään ongelma. Muste kuivuu välittömästi integroiduissa UV-kuivauslampuissa laitteessa ja on heti painamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Tilaa ainutlaatuinen WallPen-palvelu Vincent van Robotilta

Anna Vincent van Robotin herättää luovuutesi eloon siistissä ja ympäristöystävällisessä sisätilassa. Tarjoamme laajan valikoiman WallPen-palveluita, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Ole rohkea ja anna uniikkien seinämaalausten tehdä tilasta kuin tilasta elävämpi ja inspiroivampi. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meidän luoda taiteellinen tila, joka kuvastaa persoonallisuuttasi ja luo ikimuistoisia vaikutuksia vierailijoillesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit